Despre Noi

Micromedia System a fost înființată în anul 1999, cu sediul central în Craiova. Principalul domeniu de activitate îl reprezintă importul și distribuția unei game diversificate de produse și echipamente pentru industria CATV.

Calitatea, profesionalismul și prețurile competitive ne-au ajutat să ne extindem la nivel național, în prezent Micromedia System operând și în cinci puncte de lucru din țara: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Baia Mare.

Următorul pas în dezvoltarea noastră l-a reprezentat înființarea în 2017 a diviziei de produse abrazive SkySTAR. Prin intermediul acesteia, Micromedia System furnizează pentru domeniul construcțiilor civile și industriale produse și materiale de cea mai bună calitate și la aceleași prețuri competitive: discuri de tăiere, discuri de polizare, role abrazive, electrozi de sudură (rutilici și bazici), sârmă de sudură, dar și accesorii de lucru și protecție: mănuși, bureți, rulete, etc.

Spre deosebire de CATV, domeniul abrazivelor cuprinde o sferă mai largă de activități cărora produsele noastre li se adresează, așadar, căutăm COLABORATORI și DISTRIBUITORI care pot aduce mai aproape de dumneavoastră, nu doar produsele noastre ci și principiile care ne-au consacrat deja la nivel național: calitate, prețuri competitive, profesionalism, implicare și promptitudine.